Poštovani pacijenti!

Odlučili smo modernizirati našu web stranicu kako bi Vam u svakom trenutku ona bila dostupna. Također želimo pozdraviti i zahvaliti pacijentima na vjernosti i suradnji koja traje gotovo 30 godina. To nas potiče na neprekidno usavršavanje u struci u svijetu i kod nas prateći najnovija događanja i saznanja u dentalnoj medicini u kojoj se svakodnevno brinemo o dizajniranju što savršenijeg osmjeha.

 

Ordinacija dentalne medicine Jurišić-Kvesić

Kao privatna ordinacija djeluje od 1984. god. a 2001. godine seli se na današnju adresu u veći, novouređeni i moderniziran prostor opskrbljen najsuvremenijim uređajima u dentalnoj medicini.

U ugodnom ambijentu pružamo dentalne usluge koje obuhvaćaju komplentan pregled i brigu o zdravlju Vaših zubi,uz osobiti osvrt na prevenciju karijesa zubi Vaše djece. Djelovanjem visokoeduciranog stručnog tima uz kvalitetnu suradnju sa specijalistima svih područja dentalne medicine garantiramo Vaše zadovoljstvo.

U našem radu koristimo isključivo biokompatibilne materijale.

 

Anka Jurišić-Kvesić dr. dent. med., specijalistica stomatološke protetike, preko tridest godina se bavi polivalentnom stomatologijom s posebnim naglaskom na protetiku. Ističemo dugogodišnje iskustvo u protetici na implantatima, izradi ljuskica, izbjeljivanju zubi te ostalim estetskim zahvatima.

Članstva:

  • HKLD (Hrvatsko katoličko liječničko društvo)
  • HKDM (Hrvatska komora dentalne medicine)
  • KRUG (Poslovna žena Hrvatske)
  • HLZ (Hrvatski zbor liječnika)
  • HDSP (Hrvatsko društvo za stomatološku protetiku)
  • Članica Povjerenstva za ravnopravnost spolova
  • Članica Odbora za zdravstvo
Naš tim
dr. sc. Anka Jurišić Kvesić

dr. med. stom., spec. dent. protetike

Martina Kvesić

dr .med. stom.

Ljiljana Mihalić

dent. asistentica